Vår ambition är att hjälpa små och medelstora företag att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Som småföretagare har man fullt upp med så många saker att en så komplex och viktig sak som företagsekonomin lätt blir en stor belastning. Dessutom tycker många att ekonomi är tråkigt och svårt. Men för oss på Redovisningslaget är företagsekonomi en kul utmaning och något vi trivs att jobba med.

Vi jobbar hårt för att hela tiden förse oss med de senaste reglerna och kunskaperna vilket omedelbart kommer dig som kund tillgodo. Vi är också mycket kundanpassade och väljer tillsammans med dig de samarbetsformer som fungerar bäst. Du får även den nödvändiga informationen på det sätt du vill, via e-post eller på papper.

Vår målsättning är att ha en hög servicenivå, göra ett proffsigt arbete och skapa ett långsiktigt samarbete med dig som kund. Vi vill att du skall känna dig trygg och kunna lita på att vi är noggranna i vårt arbete, att vi håller tiderna för rapporter mm. I ett samarbete med oss så kommer du ständigt få ny viktig information och många goda råd som hjälper till i den ekonomiska vardagen.